• +1 809 203 7773

 • info@corcons.com

Corcons Forum

Forum about the Dominican Republic

Quick answers to your questions

adidas nmd
 • Byron Springhall
  Posts: 3
  Joined: Tue Sep 15, 2020 11:33 pm

  adidas nmd

  by Byron Springhall » Tue Sep 15, 2020 11:38 pm

  ÿþ Denne nye farvevej af? adidas EQT Support Mid ADV kommer adidas nmd klædt i et lilla og blå camo-motiv placeret over hele Primeknit-overdelen. Andre detaljer på skoen inkluderer White på EQT branding på tåen, Three Stripes? Branding på sidepanelerne og selvfølgelig den eneste enhed. Andre funktioner inkluderer helvede trækflappen, den? Soklignende ankelkrave, de sorte tre striber på mellemsålen og de lilla snørebånd. Adidas Falcon er en af en håndfuld adidas kvinders eksklusive silhuetter, der blomstrede i 2018. I dag bringer vi dig et kig på en ny farveindstilling, der er indstillet til at falde næste måned lige til tiden til den nye forårssæson.

  En særlig iteration af? Adidas Harden Vol.1 frigives i morgen. Døbt? Adidas Harden Vol.1 Pensole, denne gengivelse af modellen? Blev designet af Pensole Academy i Oregon. Sagt at være inspireret af ordene James Harden lever af, "Brothers Through Everything", kommer skoen klædt i et Collegiate Burgundy og Core Black farveskema. Funktionerne på skoen, der adskiller sig adidas sko fra din normale Harden Vol.1-model, inkluderer fjernelse af meshoverdelen til fordel for en lavet af et struktureret læderoverlay. Primeknit og detaljeret stingarbejde på den mediale side af skoen giver skoen noget ekstra imponerende æstetik.

  Adidas NMD R1 Legend Purple vil være en af de første farveveje, der tilbydes til den populære NMD adidas ultra boost R1-silhuet i 2019, og den ankommer i næste måned. Sporting en lilla tekstil mesh øvre med tonale tre striber og TPU overlays, modellen er også detaljeret med stødrøde accenter over tåen på tværs af hælen. Endelig er matchende lilla EVA-stik, en hvid Boost-mellemsål og sort gummisål toppe fra looket. Der er flere adidas NMD R1 Primeknit-farveveje på vej, og den næste, der falder i sommer, er i et dristigt Collegiate Red-tema. Mere som i BRED-makeupen har Primeknit-overdelen den lyse nuance overalt sammen med striber af sort og grå tilføjet for et flot strejf af kontrast. Mere sort ses på kraven i kraven, trækfligene og hælmærket, mens adidas nmd r1 det fortsættes på EVA-indsatserne og Boost-mellemsålen. Den forreste EVA-indsats har også japansk tekst, da den er toppet af en marmordesignet sort og rød ydersål i gummi.

  Udgivelse næste måned, her er et officielt kig på? adidas NMD R1 Primeknit Energy Ink. Denne nye farvekombination af? Adidas NMD R1 kommer klædt i en lilla Primeknit-overdel, der opvejes af de sorte accenter, der findes på områder som snørebånd, øjenstøtte, hælfane, EVA-indlæg og hæltrækflig. Nedenfor finder du din sædvanlige Boost-mellemsål lavet i helhvid parret med en sort gummisål. Adidas NMD R1 Primeknit Green Marble er en anden ny gengivelse af silhuetten, og den falder i butikker senere på denne måned.

  Adidas NMD R1 STLT Clearn Orange Collection inkluderer to forskellige farvekombinationer af den fornyede løber fra de tre striber, hvor størstedelen af den ene er dækket af en hvid Primeknit med subtile klare orange accenter og den anden udføres i klar orange med subtile hvide accenter. Begge par færdiggøres derefter med Boost-mellemsål i fuld længde i hvide, EVA-indlæg og kontrasterende gummisål. Adidas NMD Racer Primeknit er klar til at skinne i sommer, da adidas introducerer det, der sandsynligvis vil være den lyseste farvevej, som vi nogensinde vil se på silhuetten.

  Denne adidas NMD Racer er dækket af en ekstremt lys? Semi-Solar Gul Primeknit overalt i overdelen med tonedetaljer på de tre adidas neo striber, der mærker på sidepanelerne og snørebåndene. Kontrasterende lyserød ses derefter lige over hæltælleren på det mediale sidepanel, den elastiske ankel og på den strukturerede EVA-indsats på mellemsålen. En hvid Boost-mellemsål i fuld længde, lysegrå ruskind på hæl og en flerfarvet ydersål omslutter tingene. Adidas NMD TS1 blev introduceret som en del af et mita-sneakers-samarbejde i juli, og silhuetten frigiver nu det populære Triple Black-tema til dens næste udgivelse. Den opdaterede NMD-silhuet er fremhævet med en opgraderet Flyknit-overdel og soklignende ankelkrave forbedret med Gore-Tex, mens en matchende Boost-mellemsål, EVA-indlæg, hælflig Image og snøreknap på det indhyllede snøresystem fuldender det vejrbestandige design.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Corcons is not only a awesome immigration assistance.

If you have any questions, comments, feedback, or just want to say hello, please don't hesitate to reply back to this email. Our team is happy to help.